Site Loader

Exposició HerbArt: botànica i creació artística

De l’1 de juny al 25 de juliol de 2021

L’exposició «HerbArt: botànica i creació artística» presenta el resultat de les recerques i les produccions artístiques i documentals realitzades amb motiu de la trobada amb aquest mateix nom, que va tenir lloc l’abril de 2019, en diverses seus acadèmiques, científiques i institucionals.

La trobada de 2019 fou l’inici d’un projecte de col·laboració internacional entre científics i artistes procedents de diferents universitats i escoles d’educació superior que finalitza el present any. En aquest projecte, la flora i l’herbari s’han abordat com a font d’inspiració, d’estudi i reflexió, des de les mirades creativa i científica.

Aquest projecte interdisciplinari vol mostrar diferents itineraris prospectius, analítics, reflexius i creatius a propòsit de quatre eixos temàtics: la fragilitat i la destrucció, la contemplació, la diversitat i la singularitat i la resiliència.

Els resultats del projecte es podran veure en l’exposició «HerbArt: botànica i creació artística» de l’1 de juny al 25 de juliol d’enguany en tres seus simultàniament:

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies