Site Loader

Xerrada: ¿Estamos en el Antropoceno?

 

Cicle de conferències ¿Qué sabemos de…?

Ponent: Dr. Valentí Rull, Institut Botànic de Barcelona

Data i hora: dimarts 1 de juny de 2021, 19:00 hores

Xerrada online


Els humans hem canviat la configuració i el funcionament del Sistema Terra de manera tan manifesta que molts creuen que l’època geològica de l’Holocè, en la que hem viscut fins ara, ja ha acabat per donar pas a l’”Antropocè”. En aquesta xerrada s’analitza la situació, diferenciant allò científicament acceptat d’allò que encara està en procés d’avaluació. S’expliquen els requisits necessaris per a què l’”Antropocè” sigui formalitzat com a una nova època geològica i es discuteixen les possibilitats d’èxit d’aquesta iniciativa.

El cicle de conferències ‘¿Qué sabemos de…?‘ pretén construir un nou entorn de diàleg entre la comunitat científica i la societat, un espai on els protagonistes de la ciència explicaran l’actualitat científica, els seus processos i el seu impacte en la nostra vida quotidiana, deixant també temps per al debat.

Més informació i inscripció al web de la Delegació del CSIC a Astúries.

Nomenclatural type catalogue

Events

  «May 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
    
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31