Site Loader

Visions de la ciència: Diversitat vegetal, evolució i pandèmies

 

Ponent: Dra. Sònia Garcia. Investigadora Ramón y Cajal. Institut Botànic de Barcelona.

Dia i hora: dilluns 1 de març a les 18:30 hores

La xerrada es retransmetrà en directe a YouTube.


El cicle Visions de la ciència. Coneixement i Convivència davant la pandèmia aborda científicament i divulgativament alguns dels principals reptes socials associats a conviure amb la covid-19: biodiversitat, diversitat genètica, evolució, adaptació, malalties emergents i desinformació. A partir de conceptes científics sobre biologia evolutiva en el context de la ciència d’avantguarda, realitzada per investigadors del CSIC, s’explicaran importants conceptes relacionats amb la covid-19, el seu origen i expansió, mostrant estratègies evolutives d’èxit en la natura, i com aquest coneixement és útil en el dia a dia de les persones, perquè afavoreix la salut i la cohesió social.

Dilluns 1 de març, la Dra. Sònia Garcia, investigadora de l’IBB, participarà amb la xerrada Diversitat vegetal, evolució i pandèmies. En ella parlarà de com les plantes ens ajuden a lluitar contra les pandèmies.

Es pot consultar el programa complet del cicle de xerrades en aquest enllaç.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies