Site Loader

Col·loqui: Les plantes ens connecten

Etnobotànica, llengua, cuina i societat en els aliments de la cultura xinesa a Sant Coloma de Gramenet

Dia i hora: 13 de novembre a partir de les 17 hores

Col·loqui en línia a través de la plataforma Zoom

Inscripció prèvia en aquest formulari


L’Observatori de l’Alimentació (ODELA), en el marc del projecte “De la coexistència a la convivència a Santa Coloma de Gramenet i el Campus de l’Alimentació de Torribera: accions per a la sostenibilitat alimentària” organitza el col·loqui “Les plantes ens connecten. Etnobotànica, llengua, cuina i societat en els aliments de la cultura xinesa a Santa Coloma de Gramenet.

El col·loqui comptarà amb la xerrada Introducció a l’etnobotànica (17:15 hores) a càrrec de la investigadora de l’IBB la Dra. Airy Gras i amb la col·laboració dels Drs. Teresa Garnatje (directora de l’IBB) i Joan Vallès (membre de la unitat associada UB-CSIC).

El Dr. Joan Vallès també oferirà la xerrada El barri del Fondo, divers en cultures i en plantes. Una primera prospecció etnobotànica de les plantes alimentàries de la cultura xinesa (17:30 hores) que comptarà amb la col·laboració del Dr. Ugo D’Ambrosio, la Dra. Airy Gras i la Cristina Pozo.

El programa complet del col·loqui es pot consultar en aquest enllaç.

Filtrar entrades

Butlletí de notícies

Esdeveniments