Site Loader

Col·loqui: Les plantes ens connecten

Etnobotànica, llengua, cuina i societat en els aliments de la cultura xinesa a Sant Coloma de Gramenet

Dia i hora: 13 de novembre a partir de les 17 hores

Col·loqui en línia a través de la plataforma Zoom

Inscripció prèvia en aquest formulari


L’Observatori de l’Alimentació (ODELA), en el marc del projecte “De la coexistència a la convivència a Santa Coloma de Gramenet i el Campus de l’Alimentació de Torribera: accions per a la sostenibilitat alimentària” organitza el col·loqui “Les plantes ens connecten. Etnobotànica, llengua, cuina i societat en els aliments de la cultura xinesa a Santa Coloma de Gramenet.

El col·loqui comptarà amb la xerrada Introducció a l’etnobotànica (17:15 hores) a càrrec de la investigadora de l’IBB la Dra. Airy Gras i amb la col·laboració dels Drs. Teresa Garnatje (directora de l’IBB) i Joan Vallès (membre de la unitat associada UB-CSIC).

El Dr. Joan Vallès també oferirà la xerrada El barri del Fondo, divers en cultures i en plantes. Una primera prospecció etnobotànica de les plantes alimentàries de la cultura xinesa (17:30 hores) que comptarà amb la col·laboració del Dr. Ugo D’Ambrosio, la Dra. Airy Gras i la Cristina Pozo.

El programa complet del col·loqui es pot consultar en aquest enllaç.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies