Site Loader

Study of the evolution and the structure of the ribosomal RNA genes in plants: analysis of the intergenic spacer (IGS) in species of the genus Armeria

Lectura del Treball de Final de Grau (TFG) de Biotecnologia Data: Dimars 15 de setembre Hora aproximada: 15h Lloc: Aula 34, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona Alumno: Guillermo Alegre Alvira Tutores: Dra. Sònia Garcia Giménez, Dra. Teresa Garnatje (directora de l’Institut Botànic de Barcelona) TFG Guillermo Alegre

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies