Site Loader

Presentació de la tesi de Daniel Vitales

tesi

El passat 9 de març en Daniel Vitales, estudiant de doctorat de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) i del Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, va presentar a l’Aula Magna d’aquesta facultat la tesi titulada “Filogeografia, genètica de poblacions i citogenètica molecular del gènere Cheirolophus (Asteraceae, Cardueae)”. El tribunal que va valorar aquesta tesi, format per la Dra. Inés Álvarez, del Real Jardín Botánico de Madrid (CSIC), el Dr. Ernesto Pérez Collazos, de la Universidad de Zaragoza, i el Dr. Sven Buerki, del Natural History Museum de Londres, es van interessar particularment pels estudis de radiació del gènere Cheirolophus als arxipèlags macaronèsics, així com pels treballs de filogeografia i conservació de les espècies Ch. uliginosus i Ch. sempervirens del sud-oest de la península Ibèrica.

Aquesta tesi, codirigida per la Dra. Teresa Garnatje, de l’IBB, el Dr. Joan Vallès, del Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB, i el Dr. Jaume Pellicer, dels Royal Botanic Gardens de Kew (Regne Unit), va rebre la qualificació d’excel·lent cum laude i va obtenir la menció de doctorat internacional.

Podeu consultar un breu resum sobre la tesi en aquest enllaç. En un futur aquesta estarà disponible en línia.

Presentation_Tesis_v7

Autor: Daniel Vitales

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies