Site Loader

Nit dels Museus: Visita el Gabinet Salvador

Dia: dissabte 13 de maig

Horari: de 19:00 a 01:00 hores

Lloc: Jardí Botànic de Barcelona i Gabinet Salvador


A diferència d’altres museus, visitar el Jardí Botànic de nit és una experiència completament diferent a fer-ho en els horaris habituals d’obertura. La seva condició de museu a l’aire lliure fa que la foscor ens ofereixi la possibilitar de fer una visita ben especial i exclusiva.

Entre les 19 i les 01 h podreu gaudir de portes obertes a l’exposició de planta viva, que ens permetrà recórrer els camins principals que uneixen l’estany i el prat de l’Institut Botànic de Barcelona, passant per la plaça polivalent. A banda, podreu accedir al Gabinet Salvador i a l’exposició Més que abelles.

El Jardí serà també l’escenari d’una proposta que arriba envoltada de misteri. ‘Una nit de música secreta al Botànic’ us proposa transitar pels camins fins a trobar el premi que us hem preparat: en algun lloc del Jardí trobaràs una artista secreta que interpretarà les seves cançons en un format tan íntim que fins i tot podràs sentir-li el cor bategar. Passis a les 20, 21, 22 i 23 h – Durada: 20 minuts per passi – Activitat sense reserva prèvia: dirigiu-vos a la Plaça Polivalent del Jardí fins a completar aforament.

L’Associació d’Amics del Jardí, com ja és habitual oferiran visites guiades. Us esperen a la zona de taquilles en els següents horaris: 19:30, 20:30, 21:30 i 22:30 h. A més a més, si voleu conèixer el Gabinet Salvador, l’Associació hi farà una visita monogràfica a les 21 h. La reserva de places per a les visites es farà a les taquilles del Jardí.

Nomenclatural type catalogue

Events

  «May 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
    
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31