Site Loader

Nit dels Museus: Visita el Gabinet Salvador

Dia: dissabte 13 de maig

Horari: de 19:00 a 01:00 hores

Lloc: Jardí Botànic de Barcelona i Gabinet Salvador


A diferència d’altres museus, visitar el Jardí Botànic de nit és una experiència completament diferent a fer-ho en els horaris habituals d’obertura. La seva condició de museu a l’aire lliure fa que la foscor ens ofereixi la possibilitar de fer una visita ben especial i exclusiva.

Entre les 19 i les 01 h podreu gaudir de portes obertes a l’exposició de planta viva, que ens permetrà recórrer els camins principals que uneixen l’estany i el prat de l’Institut Botànic de Barcelona, passant per la plaça polivalent. A banda, podreu accedir al Gabinet Salvador i a l’exposició Més que abelles.

El Jardí serà també l’escenari d’una proposta que arriba envoltada de misteri. ‘Una nit de música secreta al Botànic’ us proposa transitar pels camins fins a trobar el premi que us hem preparat: en algun lloc del Jardí trobaràs una artista secreta que interpretarà les seves cançons en un format tan íntim que fins i tot podràs sentir-li el cor bategar. Passis a les 20, 21, 22 i 23 h – Durada: 20 minuts per passi – Activitat sense reserva prèvia: dirigiu-vos a la Plaça Polivalent del Jardí fins a completar aforament.

L’Associació d’Amics del Jardí, com ja és habitual oferiran visites guiades. Us esperen a la zona de taquilles en els següents horaris: 19:30, 20:30, 21:30 i 22:30 h. A més a més, si voleu conèixer el Gabinet Salvador, l’Associació hi farà una visita monogràfica a les 21 h. La reserva de places per a les visites es farà a les taquilles del Jardí.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies