Site Loader

Oferta de contracte per a personal investigador predoctoral en formació (FI-2022)

El grup de recerca XenoPlants busca una persona titulada en: Biologia, Biologia Ambiental, Bioquímica, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Ciències Biomèdiques, Farmàcia o afins per a un contracte FI a Barcelona en el camp de la biologia evolutiva i la conservació de plantes en el marc del projecte Landscape GENomics and NIche dynamics of hybrid Invasive Alien plants (GENNIAlien).


Les espècies invasores són una de les principals causes d’extinció d’espècies autòctones i, atès que el canvi climàtic i la globalització n’estan facilitant la propagació, els seus efectes podrien ser devastadors en un futur proper. Entendre els processos biològics subjacents a la invasivitat és clau per a la gestió i prevenció de les invasions biològiques. D‘entre els molts factors que poden conduir a la invasivitat, la hibridació és un dels més interessants. La hibridació normalment confereix una major capacitat adaptativa, resultant de diversos processos genètics i genòmics, entre d’altres. La hipòtesi principal del projecte és que la variació en l’estructura del genoma dels híbrids poden impulsar l’aparició de novetats evolutives que comportin una major capacitat d’adaptació i d’invasió. Com a models per a comprovar aquesta hipòtesi s’utilitzen dos complexos d’espècies que envaeixen els ecosistemes mediterranis: Carpobrotus edulis-acinaciformis i Kalanchoe × houghtonii. El principal objectiu d’aquest projecte, per tant, és avaluar si els efectes de la hibridació en l’estructura genòmica dels individus contribueixen a l’evolució de la invasivitat i impliquen canvis de nínxol en la distribució de les poblacions invasores.

Busquem una persona motivada per a la investigació per a sol·licitar un Ajut per a la contractació de personal investigador predoctoral en formació (FI-2022). És necessari un expedient acadèmic superior a 8 en el grau i a 8,5 en el màster.

El termini de presentació de sol·licituds és del 2 al 20 d’octubre de 2021.

Els interessats escriviu a: Sònia Garcia o Neus Nualart. Passeig del Migdia s. n. 08038 Barcelona. Email: soniagarcia@ibb.csic.es, nnualart@ibb.csic.es.

CONTACTEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER A PODER PREPARAR LA SOL·LICITUD ADEQUADAMENT!

 

El sistema i criteris de priorització de les sol·licituds dels ajuts per a la contractació de personal FI per l’any 2022 que aplicarà el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), es poden consultar en aquest enllaç.

Nomenclatural type catalogue

Events

  «April 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30