III Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris Sobre Gastronomia

Data i hora: dilluns 19 d’octubre a partir de les 9h
La jornada estarà disponible online al canal de YouTube de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico
Aquesta tercera jornada aborda els usos i propietats de les espècies, herbes aromàtiques i condiments. A banda de valorar la importància històrico-cultural de les espècies o conèixer la realitat de la producció en origen de les espècies, s’analitzarà la seva importància per a la biodiversitat i la sostenibilitat, els seus beneficis per a la salut i la seva aportació culinària.
De 10:15 a 11:00h el Dr. Joan Vallès, membre de la Unitat Associada CSIC-UB, participarà a la jornada amb la xerrada Olor, gust, conservació, digestió: el paper alimentari i medicinal de les espècies i les plantes aromàtiques en l’etnobotànica de les terres de llengua catalana que també comptarà amb la participació de les doctores Teresa Garnatje, Airy Gras i Montse Parada.