Site Loader

Ask a Curator 2020

Aquest any estrenem la nostra participació en la jornada Ask A Curator a través del compte de twiter @IBB_botanic amb la veu directa de la conservadora de l’herbari i del Gabinet Salvador, la Dra. Neus Ibáñez.

L’esdeveniment que va començar l’any 2010 pretén fer ús de les xarxes socials per apropar els museus a la societat mitjançant el diàleg públic-conservador. A més, és una oportunitat per posar en contacte els conservadors de diferents museus arreu del món.

La participació es fa a través de la plataforma Twitter mitjançant l’ús del hashtag #askacurator durant tot el dimecres 16 de setembre. I tothom que ho desitgi pot preguntar i seguir les preguntes i respostes dels diversos museus participants.

Què puc preguntar? A qui?

Podeu enviar les vostres preguntes als experts i conservadors de qualsevol dels museus de tot el món que participen en aquesta jornada tuitera, així com seguir també les preguntes d’altres persones i les respostes dels professionals i conservadors de cada centre. Podeu preguntar tots els dubtes que tingueu o aquelles coses que us despertin curiositat com per exemple: Què vol dir ser un conservador/curator? Quantes peces teniu? Estan totes digitalitzades? Quina es la feina vostre el dia a dia?…

Les preguntes es poden adreçar a un centre participant en concret sempre que a la piulada s’escrigui el nom d’usuari i l’etiqueta #askacurator. En cas que no es mencioni cap centre concret la pregunta podrà ser resposta per qualsevol dels conservadors que hi participen.

Per adreçar-nos les vostres preguntes cal fer servir l’etiqueta #askacurator i l’àlies d’usuari de l’Institut Botànic de Barcelona a Twitter (@IBB_botanic). Us convidem a que el dia 16 estigueu connectats a Twitter amb l’etiqueta #askacurator per tal de presenciar aquest interessant debat mundial i les respostes de la nostra conservadora i de la resta de museus del món.

Nomenclatural type catalogue

Events

  «May 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
    
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31