Site Loader

Ask A Curator 2020

Aquest any estrenem la nostra participació en la jornada Ask A Curator a través del compte de twiter @IBB_botanic amb la veu directa de la conservadora de l’herbari i del Gabinet Salvador, la Dra. Neus Ibáñez.

L’esdeveniment que va començar l’any 2010 pretén fer ús de les xarxes socials per apropar els museus a la societat mitjançant el diàleg públic-conservador. A més, és una oportunitat per posar en contacte els conservadors de diferents museus arreu del món.

La participació es fa a través de la plataforma Twitter mitjançant l’ús del hashtag #askacurator durant tot el dimecres 16 de setembre. I tothom que ho desitgi pot preguntar i seguir les preguntes i respostes dels diversos museus participants.

Què puc preguntar? A qui?

Podeu enviar les vostres preguntes als experts i conservadors de qualsevol dels museus de tot el món que participen en aquesta jornada tuitera, així com seguir també les preguntes d’altres persones i les respostes dels professionals i conservadors de cada centre. Podeu preguntar tots els dubtes que tingueu o aquelles coses que us despertin curiositat com per exemple: Què vol dir ser un conservador/curator? Quantes peces teniu? Estan totes digitalitzades? Quina es la feina vostre el dia a dia?…

Les preguntes es poden adreçar a un centre participant en concret sempre que a la piulada s’escrigui el nom d’usuari i l’etiqueta #askacurator. En cas que no es mencioni cap centre concret la pregunta podrà ser resposta per qualsevol dels conservadors que hi participen.

Per adreçar-nos les vostres preguntes cal fer servir l’etiqueta #askacurator i l’àlies d’usuari de l’Institut Botànic de Barcelona a Twitter (@IBB_botanic). Us convidem a que el dia 16 estigueu connectats a Twitter amb l’etiqueta #askacurator per tal de presenciar aquest interessant debat mundial i les respostes de la nostra conservadora i de la resta de museus del món.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies