Site Loader

Diploma de Postgrau en l’Elaboració de Begudes Destil·lades i Licors

Dates: del 15 d’octubre de 2021 al 30 d’octubre de 2022

Horari: divendres de 16 a 20h i dissabte de 9 a 13h

Durada: 12 mesos (30 crèdits ECTS)

Modalitat: semipresencial

Lloc: Facultat d’Enologia de Tarragona (URV)


Aprèn les principals tècniques de fermentació, destil·lació d’aiguardents i elaboració de licors, a definir les característiques químiques i sensorials de les principals begudes destil·lades del mercat, així com les principals tècniques en el món de la mixologia. També coneixeràs la normativa legislativa i fiscal actual i els aspectes relacionats amb el desenvolupament de nous productes. Aquests coneixements s’aplicaran de forma pràctica durant tot el curs per a l’obtenció de diferents destil·lats i licors.

En aquesta segona edició del curs que es durà a terme durant l’any acadèmic 2021-2022 membres del grup de recerca EtnoBioFiC (Universitat de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona) tornen a col·laborar amb la Facultat d’Enologia de Tarragona (Universitat Rovira i Virgili) com a professors del curs parlant de begudes i etnobotànica.

Podeu trobar tota la informació referent al curs (matrícula i inscripció, competències i sortides professionals, calendari i temari) en aquest enllaç.

Nomenclatural type catalogue

Events

    «February 2024»
    MonTueWedThuFriSatSun
       
    1
     
    2
     
    3
     
    4
     
    5
     
    6
     
    7
     
    8
     
    9
     
    10
     
    11
     
    12
     
    13
     
    14
     
    15
     
    16
     
    17
     
    18
     
    19
     
    20
     
    21
     
    22
     
    23
     
    24
     
    25
     
    26
     
    27
     
    28
     
    29