Site Loader

Botànica, entre Ciència i Art

Una activitat per a gaudir en família en un entorn privilegiat

Lloc: Institut Botànic de Barcelona i Jardí Botànic de Barcelona

Data: dissabte 10 de juliol de 2021

Horari: d’11 a 17 hores.

Cal inscripció prèvia (places limitades)

Activitat gratuïta amb el preu de l’entrada al Jardí Botànic de Barcelona


Els artistes i els botànics observen el món per a poder oferir-nos una visió diferent del que ens envolta. Ens conviden a veure, a sentir, a percebre les plantes, reflectint la seva riquesa enlluernadora així com la fragilitat d’aquest món vegetal sense el qual no podem viure. En aquest sentint, ciència i art es complementen i es troben per a ampliar el nostre coneixement i la nostra percepció de les plantes.

Botànica, entre Ciència i Art és un esdeveniment organitzat per l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) dirigit a infants d’entre 3 i 12 anys que busca descobrir-los la botànica a través de les seves facetes científiques i artístiques, tot donant-los eines per comprendre que hi ha moltes maneres d’observar i entendre el món. A través de jocs, manualitats i tallers els participants aniran descobrint l’extraordinària diversitat de plantes i el paper tan important que juguen les nostres vides. L’activitat acollirà 40 nens i nenes i les seves famílies el dissabte 10 de juliol de 11 a 17h. Les places són limitades i és imprescindible inscriure’s prèviament en aquest enllaç. També és important que a l’hora de fer la reserva s’indiqui l’edat dels participants. L’activitat és gratuïta i està inclosa en el preu de l’entrada al Jardí Botànic de Barcelona.

 

Les activitats seran conduïdes per investigadors de l’IBB i s’adaptaran segons les edats dels infants. Entre elles, trobem un recorregut pel Jardí Botànic de Barcelona que permetrà als participants descobrir el jardí gràcies a un quadern d’activitats que se’ls entregarà en començar la jornada. També tindran l’oportunitat de posar-se en la pell d’artistes i botànics realitzant una obra artística i un dibuix botànic podran endur-se a casa al final de la jornada. Manualitats, jocs, disfresses, música, tallers, ciència i art, què més necessiteu per apuntar-vos-hi?

 

Aquesta activitat s’emmarca dins de la convocatòria Cuenta la Ciencia promoguda per la Fundación General del CSIC amb la qual vol contribuir a l’acostament de la ciència a la societat.

Nomenclatural type catalogue

Events