Site Loader

I Biomarató de Flora Espanyola

Dies: 21, 22 i 23 de maig

Lloc: A tot el territori estatal

Web del projecte a iNaturalist


Coincidint amb el Dia Internacional de la Fascinació per les Plantes (18 de maig) la Sociedad Española de Botánica (SEBOT) organitza la I Biomarató de Flora Espanyola amb l’objectiu de donar a conèixer la biodiversitat vegetal i crear consciència de l’entorn.

Una biomarató és un esdeveniment de ciència ciutadana on els participants fan sortides de reconeixement d’espècies, en aquest cas vegetals, que amb l’ajuda d’aficionats i experts identifiquen. Formant part d’una biomarató tothom pot ser científic!

Per a participar a la I Biomarató de Flora us heu de registrar a la plataforma iNaturalist i unir-vos al projecte català. Mitjançant l’aplicació (disponible per a Android i iOS) o bé a través del web, els participants haureu de penjar fotografies de les plantes observades i intentar identificar-les (no és necessari coneixement previ ja que la pròpia aplicació suggereix el nom de la planta però davant del dubte sempre podeu identificar-la com a “Plantae”). Posteriorment, altres usuaris de l’aplicació validaran les identificacions i les determinaran per tu! Un cop confirmades les espècies, les dades passaran a formar part de la plataforma de biodiversitat GBIF d’ús lliure.

Podeu trobar més informació sobre com participar a la Biomarató en aquest enllaç així com seguir les xarxes socials de l’esdeveniment:

Nomenclatural type catalogue

Events

  «May 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
    
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31