Site Loader

I Biomarató de Flora Espanyola

Dies: 21, 22 i 23 de maig

Lloc: A tot el territori estatal

Web del projecte a iNaturalist


Coincidint amb el Dia Internacional de la Fascinació per les Plantes (18 de maig) la Sociedad Española de Botánica (SEBOT) organitza la I Biomarató de Flora Espanyola amb l’objectiu de donar a conèixer la biodiversitat vegetal i crear consciència de l’entorn.

Una biomarató és un esdeveniment de ciència ciutadana on els participants fan sortides de reconeixement d’espècies, en aquest cas vegetals, que amb l’ajuda d’aficionats i experts identifiquen. Formant part d’una biomarató tothom pot ser científic!

Per a participar a la I Biomarató de Flora us heu de registrar a la plataforma iNaturalist i unir-vos al projecte català. Mitjançant l’aplicació (disponible per a Android i iOS) o bé a través del web, els participants haureu de penjar fotografies de les plantes observades i intentar identificar-les (no és necessari coneixement previ ja que la pròpia aplicació suggereix el nom de la planta però davant del dubte sempre podeu identificar-la com a “Plantae”). Posteriorment, altres usuaris de l’aplicació validaran les identificacions i les determinaran per tu! Un cop confirmades les espècies, les dades passaran a formar part de la plataforma de biodiversitat GBIF d’ús lliure.

Podeu trobar més informació sobre com participar a la Biomarató en aquest enllaç així com seguir les xarxes socials de l’esdeveniment:

Nomenclatural type catalogue

Events

    «July 2024»
    MonTueWedThuFriSatSun
    1
     
    2
     
    3
     
    4
     
    5
     
    6
     
    7
     
    8
     
    9
     
    10
     
    11
     
    12
     
    13
     
    14
     
    15
     
    16
     
    17
     
    18
     
    19
     
    20
     
    21
     
    22
     
    23
     
    24
     
    25
     
    26
     
    27
     
    28
     
    29
     
    30
     
    31