Site Loader

Festival de Flor en Flor

2016-03-18_101723El Poble Espanyol de Barcelona celebrarà aquest any la primavera amb una gran festa de colors i sensacions dirigida a tota la ciutadania. DE FLOR EN FLOR és el nom del primer i únic Festival de Flors i Jardins que es fa a Barcelona i que tindrà lloc a l’emblemàtic recinte de Montjuïc.

Inclourà decoracions florals en deu espais del recinte i una llarga llista d’activitats per a tota la família: una exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais, una exposició d’aquarel·les relacionades amb el món floral a càrrec de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya, un concurs de pintura ràpida obert a nens i adults i música en directe (blues i guitarra clàssica) en diversos horaris. La programació es completarà amb una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats.

A l’estand del Jardí Botànic de Barcelona (JBB) podreu trobar informació sobre l’Institut Botànic de Barcelona (IBB), tant tríptics com plecs d’herbari d’algunes plantes mediterrànies. A més, en Miquel Veny (conservador de les col·leccions de plantes vives destinades a la recerca de l’IBB) i la Núria Abellán (responsable de les col·leccions del viver del JBB) han seleccionat algunes plantes de clima mediterrani del JBB (d’Austràlia, Sud Àfrica i California, entre d’altres) per a que formin part de l’exposició de la fira. Un cop acabada la fira aquestes plantes formaran part de la flora ornamental del Poble Espanyol.

Lloc: Poble Espanyol

Data i horaris: del 24 al 28 de març de 2016 de 11h a 18h

Preu: 6€ (residents a Catalunya) / Nens de 0 a 4 anys i socis del Poble Espanyol, entrada gratuïta.

Organització: Poble Espanyol

Col·laboradors: Gremi de Floristes de Barcelona, Jardí Botànic de Barcelona i Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

 

Nomenclatural type catalogue

Events