Site Loader

Nit de la recerca 2023: Recerca pel canvi

Science Slam CSIC-Catalunya

Data i hora: dimecres 27 de setembre, 18 hores

Lloc: Vil·la Urània (C/ de Saragossa, 29, Barcelona)

Taller invesores al balcó

Data i hora: divendres 29 de setembre, 20 hores

Lloc: CosmoCaixa(C/ d’Isaac Newton, 26, Barcelona)


La Nit de la Recerca brinda l’oportunitat als ciutadans de conèixer i interactuar amb científics i investigadors que treballen en diferents àmbits. Això permet als participants fer preguntes, obtenir informació sobre projectes de recerca actuals i comprendre millor la importància de la ciència en la societat. Un dels objectius fonamentals de l’esdeveniment és fer que la ciència sigui accessible i comprensible per a tothom. Les activitats estan dissenyades de manera que siguin interessants i comprensibles per a persones de totes les edats i nivells d’educació.

Enguany, a l’edició del 2023, els centres del CSIC a Catalunya s’han unit per celebrar la Nit de la Recerca amb un esdeveniment de Science Slam. En aquesta ocasió, el personal científic dels diferents instituts oferirà microxerrades de diverses temàtiques.

Del l’Institut Botànic de Barcelona participarà el Eduard López Guillém, qui presentarà una xerrada titulada “Aliens, ja són aquí“. En aquesta xerrada es presentarà la gran amenaça que suposen les plantes invasores, especialment a la costa del mediterrani. Quan acabin les xerrades, hi haurà un petit trivial en què el públic present podrà participar i rebre un petit regal com a reconeixement.

L’Institut també participarà amb el taller “Invasores al balcó” de la mà del Javier Martínez i el Carlos Santana, on els participants aprendran a distingir plantes invasores de no-invasores amb claus dicotòmiques.

Nomenclatural type catalogue

Events

  «February 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
     
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29