Site Loader

Nit Europea de la Recerca 2021: Science Slam CSIC-Catalunya

La recerca en un món en canvi

Data i hora: dimecres 22 de setembre, 18 hores

Lloc: Residència d’Investigadors (C/ de l’Hospital, 64, Barcelona)

Aforament presencial: 100 persones (cal inscripció prèvia)

L’esdeveniment també es retransmetrà en directe al Canal Residència


La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment que se celebra cada any l’últim divendres de setembre en més de 300 ciutats de 30 països de tota Europa. El seu objectiu és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes, els científics i científiques, a la ciutadania d’una forma planera i divertida. D’aquesta manera, escoles, famílies i canalla fins a joves o adults de totes les edats, poden conèixer i ser partícips de la ciència del nostre territori a través de diverses activitats: tallers, xerrades, espectacles, experiments, observacions astronòmiques i jocs.

A l’edició de 2021, els centres del CSIC Catalunya participen de manera conjunta a la Nit de la Recerca amb una Science Slam, on personal científic dels diferents instituts oferiran diverses microxerrades al voltant del tema “Adaptació al canvi“.

Entre els participants, hi ha el Dr. Jaume Pellicer, de l’Institut Botànic de Barcelona, que oferirà la xerrada Genomes gegants en plantes: un relat de resiliència a escala evolutiva. En ella es parlarà sobre l’obesitat genòmica de les plantes, centrant-se en les conseqüències d’aquest paràmetre a nivell evolutiu i de resiliència de plantes.

Al final de l’esdeveniment hi haurà un trivial on podrà participar el públic assistent així com participar en la votació de les xerrades que més els hagin agradat. La xerrada més votada i la persona del públic guanyadora del trivial s’enduran un petit obsequi.

Nomenclatural type catalogue

Events

 • - First Cannabis Genomics Conference
 • «March 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
      
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
  *
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31