Site Loader

Nou volum de Collectanea Botanica

Ja està disponible al web de Collectanea Botanica el volum 36 de la revista, que edita l’Institut Botànic de Barcelona i que es publica de manera ininterrompuda des de que va aparèixer el nou format al 2008. En aquest volum es donen a conèixer els següents treballs:

Articles:

Necrològica:
  • Ibáñez, N., Vallès, J. & Garnatje, T. In memoriam, Pere Montserrat Recoder (Mataró, 8 d’agost de 1918 – Jaca, 4 de febrer de 2017).
Notícies i novetats:
  • Ibáñez, N. , Massó, S., Herrando-Moraira, S. & López-Pujol, J. Ecos del XIX International Botanical Congress.
D’entre els treballs publicats, volem destacar el vastíssim estudi de M. Rigat i col·laboradors, en el que aporten el catàleg complet de l’etnoflora de la comarca del Ripollès fruit d’una dècada d’investigacions, l’estudi genètic dels autors coreans M.Y. Chung i M.G. Chung d’una sòfora endèmica de la península coreana, i l’assaig de V. Rull sobre l’Antropocè, una nova era geològica que constitueix un dels conceptes científics més controvertits dels darrers temps. Aquest darrer treball representa, en certa manera, un avançament del llibre del mateix autor sobre aquesta nova era, que publicarà Editorial CSIC durant aquest 2018.

Autors: Jordi López-Pujol i Neus Nualart

Nomenclatural type catalogue

Events

  «April 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30