Site Loader

Secció “Remedios naturales” a TV1

imagen-02

Personal de l’IBB i del Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB (que formen part del grup de recerca Etnobiofic) han col·laborat com a comitè assessor de la Dra. Montse Parada, també membre d’aquest grup, en la seva participació diària en el programa de la productora Zebra Producciones “Esto es vida” que s’emet per TVE1 les tardes de dilluns a divendres a les 18.45 aproximadament, en una secció anomenada “Remedios naturales”.

Aquest programa pretén explicar el món de la medicina d’una manera col·loquial i amb llenguatge planer, de manera que sigui assequible al gran públic.

En la secció que protagonitza, la Dra. Parada presenta uns preparats a base de plantes amb aplicacions en els mons de la cosmètica i la terapèutica, majoritàriament de base tradicional, basant la informació en unes fitxes elaborades per científics del grup de recerca abans esmentat.

En total s’han preparat 36 fitxes per a aquesta primera temporada del programa, que podeu consultar a la web del programa o al seu compte de Twitter. Alguns dels remeis proposats són:

Aquesta col·laboració ha estat possible gràcies als contactes generats en una cooperació anterior de característiques similars, per a un programa encara inèdit sobre remeis vegetals per a una productora del grup Bainet.

imagen-01

Clica a la imatge per veure el vídeo

 

Autora: Montserrat Parada

Nomenclatural type catalogue

Events

  «February 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
     
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29