Cargador de la web

SEMINARIO: LIFE medCLIFFS

Rol de la ciència ciutadana en la gestió integrada de les espècies de plantes invasores dels penya-segats mediterranis

Ciclo de seminarios IBB

Ponentes: Dras. Sònia Garcia y Neus Nualart (Instituto Botánico de Barcelona, IBB)

Fecha y hora: jueves 19 de mayo, 12:00h

Lugar: Sala Salvador del IBB


LIFE medCLIFFS és un projecte del Programa LIFE de la Unió Europea i es desenvolupa a l’àrea litoral de la Costa Brava i del Cap de Creus. L’objectiu principal és millorar la gestió dels penya-segats mediterranis, un dels hàbitats més afectats per aquesta problemàtica. En aquest seminari explicarem les accions principals del projecte, fent èmfasi en la participació ciutadana com a eina per a la prevenció i control de la propagació d’invasores.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias