Site Loader

SEMINAR: LIFE medCLIFFS

Rol de la ciència ciutadana en la gestió integrada de les espècies de plantes invasores dels penya-segats mediterranis

IBB seminars

Speakers: Drs. Sònia Garcia and Neus Nualart (Institut Botànic de Barcelona, IBB)

Date and time: Thursday 19th May, 12:00h

Place: Sala Salvador at IBB


LIFE medCLIFFS és un projecte del Programa LIFE de la Unió Europea i es desenvolupa a l’àrea litoral de la Costa Brava i del Cap de Creus. L’objectiu principal és millorar la gestió dels penya-segats mediterranis, un dels hàbitats més afectats per aquesta problemàtica. En aquest seminari explicarem les accions principals del projecte, fent èmfasi en la participació ciutadana com a eina per a la prevenció i control de la propagació d’invasores.

Nomenclatural type catalogue

Events