Cargador de la web

WORKSHOP: Ús dels portals de dades de biodiversitat de GBIF (nacional i internacional)

Workshop IBB

Ponente: Neus Nualart

Fecha: jueves, 31 de mayo de 2018, 11:00 horas

Lugar: Sala de Juntes de l’IBB

Duración aproximada: 2 horas

Idioma: Catalán

Material: Hay que acudir con ordenador portátil propio


gbif2El Global Biodiversity Information Facility (GBIF) és una infraestructura científica de dades obertes amb l’objectiu de proporcionar a qualsevol individu l’accés a la informació sobre els éssers vius que habiten el planeta. La iniciativa va sorgir en 1999 i actualment participen quasi 1500 proveïdors de dades. Durant el 2017 s’han llençat els nous portals de dades, tant nacional com internacional, amb millores substancials gràcies als comentaris recopilats pels usuaris al llarg d’aquests anys de funcionament de la plataforma. En aquest workshop s’explicaran les principals novetats d’ambdós portals, així com la consulta de les dades i la seva interpretació i descàrrega. gbifAquest workshop està basat en el taller Uso y manejo de los portales de datos de biodiversidad de GBIF (portal internacional y portal español) que va tenir lloc al novembre de 2017 al Real Jardín Botánico de Madrid..

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias