Cargador de la web

IX Jornades d’etnobotànica en llengua catalana

Presentación de PowerPoint

Les Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana són uns congressos organitzats cada dos (tres al principi, en un cas excepcional) anys pel Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, sempre amb la col·laboració d’altres institucions i entitats públiques i privades, amb la intenció de facilitar el contacte i l’intercanvi d’informació entre investigadors, estudiosos i aficionats de l’etnobotànica que s’expressen en la nostra llengua. Les anteriors edicions varen tenir lloc a Torrent (l’Horta), l’any 2001, a Viladrau (Osona) l’any 2004, a Xixona (l’Alacantí) l’any 2006, a Artà (Mallorca) l’any 2008, a Amposta (El Montsià) l’any 2010, a Ibi (l’Alcoià) l’any 2012, a Llívia (Cerdanya) l’any 2014 i a Ciutadella (Menorca) l’any 2016.

En aquesta ocasió, la trobada es celebra a Canillo (Andorra), amb una excursio a la Vall d’Incles i on es compta amb la col·laboració en la seva organització de la Societat Andorrana de Ciències

Dates: 6, 7 i 8 de juliol del 2018

Lloc: Palau de Gel de Canillo. Carretera general 2 (km 9,1), Canillo (Andorra)

Inscripció: gratuïta a realitzar abans del 24 de juny  (ompliu el següent formulari i envieu-lo a j.etnobotanica.cat@gmail.com)

Presentació de comunicacions: el termini per a presentar el resum acaba el 17 de juny (model de resum)

Organització: la Societat Andorrana de Ciències i el Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (l’Institut Botànic de Barcelona n’és col·laborador, entre d’altres)

Consulteu les diferents informacions relacionades:

 

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias