Cargador de la web

3a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

El col·lectiu Eixarcolant presenta de nou 3a Edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, que tindrà lloc a Igualada el proper dissabte 7 d’abril. Després de la gran acollida que va tenir la segona edició, enguany s’ha confeccionat un programa d’activitats amb el millor de l’any passat i també amb moltes novetats, per tal que tothom pugui trobar el seu espai en el qual (re)descobrir les plantes silvestres i varietats agrícoles tradicionals oblidades.cartell-jornada

Durant les Jornades trobareu entre d’altres:

 • tasts de productes elaborats amb plantes silvestres
 • xerrades tècniques
 • fira de productes silvestres i varietats tradicionals
 • tallers
 • una sortida etnobotànica
 • exposicions de plantes i llavors
 • activitats infantils
 • una trobada sectorial
 • demostracions i degustacions de cuina

Data: dissabte, 7 d’abril

Lloc: Igualada, Espai Cívic Centre i zona exterior (C/Trinitat, nº 12) i Sala Polivalent del Casal del Passeig (Passeig Verdaguer, nº 67) Inscripcions: per algunes activitats cal inscriure’s prèviament al web Eixarcolant Organització: Col·lectiu Eixarcolant amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Generalitat de Catalunya.

L’Institut Botànic de Barcelona (IBB) no podia faltar a aquesta cita i participa en dos activitats molt interessants i gratuïtes:

 • 10:30 – 11:30 El saber popular globalitzat: plantes de fora en la tradició catalana amb el Dr. Joan Vallès.
 • 16:00 – 18:00 Tast de flors, a càrrec de l’Airy Gras, dos torns de una hora cadascun.

No us ho perdeu!

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias