Cargador de la web

Planta’t al Botànic, per la tardor

Un any més celebrem l’arribada de la tardor amb una jornada de portes obertes i diverses activitats gratuïtes per tota la família al Jardí Botànic de Barcelona. Hi haurà tallers, visites, exposicions, jocs i un munt d’activitats per a gaudir en companyia. En aquesta ocasió es donarà protagonisme a les plantes lleguminoses aprofitant que se celebra l’Any Internacional dels Llegums. Des de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) ens hem volgut sumar a la festa amb un parell d’activitats:

Visita guiada als laboratoris i l’herbari de l’IBB: als laboratoris veureu l’equipament i el seu funcionament i coneixereu la recerca que s’hi porta a terme (a càrrec de la Dra. Teresa Garnatje, directora de l’IBB) i als herbaris podreu conèixer la gestió de col·leccions botàniques i el procés de premsat, muntatge, etiquetatge i conservació dels plecs (a càrrec de Neus Nualart, conservadora de l’herbari). Hi haurà quatre visites: 11h, 12h, 13h i 15h.

Llegums d’aquí i d’allà: història i etnobotànica d’algunes espècies: taller per a descobrir el món dels llegums des d’un punt de vista històric, ecològic, etnobotànic i culinari i on podreu aprendre curiositats i tastar diverses espècies (a càrrec del Dr. Ugo d’Ambrosio, investigador de l’IBB). Es faran diverses sessions de 40 minuts entre 10:30 i les 14:30h.

plantat2016

Lloc: Jardí Botànic de Barcelona. Parc de Montjuïc, Barcelona

Data i horari: diumenge 16 d’octubre, de 10 a 19 h

No cal reserva prèvia

Organització: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Àrea metropolitana de Barcelona, Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona

Actualidad

Firmado el nuevo convenio del centro mixto con el acuerdo del CSIC y el Consorcio Museo de Ciencias Naturales de Barcelona.

Nuevo convenio con fecha del 10/11/2023.

Consulta aquí el convenio

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

  «febrero 2024»
  LunMarMiéJueVieSábDom
     
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
     

Boletín de noticias