Cargador de la web

Planta’t al Botànic, per la tardor

Un any més celebrem l’arribada de la tardor amb una jornada de portes obertes i diverses activitats gratuïtes per tota la família al Jardí Botànic de Barcelona. Hi haurà tallers, visites, exposicions, jocs i un munt d’activitats per a gaudir en companyia. En aquesta ocasió es donarà protagonisme a les plantes lleguminoses aprofitant que se celebra l’Any Internacional dels Llegums. Des de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) ens hem volgut sumar a la festa amb un parell d’activitats:

Visita guiada als laboratoris i l’herbari de l’IBB: als laboratoris veureu l’equipament i el seu funcionament i coneixereu la recerca que s’hi porta a terme (a càrrec de la Dra. Teresa Garnatje, directora de l’IBB) i als herbaris podreu conèixer la gestió de col·leccions botàniques i el procés de premsat, muntatge, etiquetatge i conservació dels plecs (a càrrec de Neus Nualart, conservadora de l’herbari). Hi haurà quatre visites: 11h, 12h, 13h i 15h.

Llegums d’aquí i d’allà: història i etnobotànica d’algunes espècies: taller per a descobrir el món dels llegums des d’un punt de vista històric, ecològic, etnobotànic i culinari i on podreu aprendre curiositats i tastar diverses espècies (a càrrec del Dr. Ugo d’Ambrosio, investigador de l’IBB). Es faran diverses sessions de 40 minuts entre 10:30 i les 14:30h.

plantat2016

Lloc: Jardí Botànic de Barcelona. Parc de Montjuïc, Barcelona

Data i horari: diumenge 16 d’octubre, de 10 a 19 h

No cal reserva prèvia

Organització: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Àrea metropolitana de Barcelona, Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias