Cargador de la web

VIII Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana

CartellLes Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana són uns congressos organitzats cada dos (tres al principi, en un cas excepcional) anys pel Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, sempre amb la col·laboració d’altres institucions i entitats públiques i privades, amb la intenció de facilitar el contacte i l’intercanvi d’informació entre investigadors, estudiosos i aficionats de l’etnobotànica que s’expressen en la nostra llengua.

En aquesta ocasió, la trobada es celebra a l’illa de Menorca, en concret a la vila de Ciutadella, amb una activitat prevista al Camí Reial i on es compta amb la col·laboració en la seva organització de l’Institut Menorquí d’Estudis, el Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa i l’Ajuntament de Ciutadella.

Dates: 3, 4 i 5 de juny del 2016

Lloc: Cercle Artístic de Ciutadella. Plaça des Born, 19 (Menorca)

Inscripció: gratuïta a realitzar abans del 30 de maig (ompliu el següent formulari i envieu-lo a j.etnobotanica.cat@gmail.com)

Organització: l’Institut Menorquí d’Estudis i el Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (l’Institut Botànic de Barcelona n’és col·laborador, entre d’altres)

Consulteu les diferents informacions relacionades:

 

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias