Cargador de la web

SEMINARIO: Mil flores

IMG_20171106_125559-peque

Ciclo de seminarios IBB

Ponente: Carles Burguera

Fecha: martes, 30 de enero de 2018, 12:00 horas

Lugar: Sala Salvador de l’IBB


L’Institut Botànic de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Miró i el Jardí Botànic de Barcelona han treballat conjuntament per crear l’obra «Mil flors» de l’artista Pep Vidal, obra que s’emmarca dins el projecte expositiu Beehave i s’inaugurarà aquest mes de Febrer a la Fundació Miró. Durant els mesos de Maig a Setembre de 2017, s’han recol·lectat llavors de mil tàxons diferents de la flora catalana. Aquests tàxons han estat degudament identificats, se n’ha fet un plec d’herbari per l’Institut i s’han tractat les llavors per a la seva posterior sembra. Al Setembre es varen sembrar les llavors i bulbs en un parterre de 100 metres quadrats davant de la Fundació Miró.

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias