Cargador de la web

SEMINARIO: Al voltant de la col·lecció Salvador. Tasca feta, treballs en marxa i perspectives de futur

Ciclo de seminarios IBB

Ponente: Dr. José Pardo-Tomás, investigador científico del CSIC en la Institución Milà i Fontanals

Fecha: Martes 24 de febrer 2014, 12:00 horas.

Lugar: Sala Salvador del IBB.


RESUMEN

Ara fa poc més de 77 anys, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicava la incorporació de la Col·lecció Salvador a l’Institut Botànic per tal d’evitar que “pugui córrer el risc de sofrir perjudici o de perdre’s, i que continuï, com fins ara, sostret a l’estudi i consulta”.

Ara fa poc més de 2 mesos, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicava la declaració de la Col?lecció Salvador com a “bé cultural d’interès nacional”, la qual atorga el màxim nivell de protecció legal als béns del nostre patrimoni cultural que assoleixen aquesta consideració legal.

Entre una i altra data, s’ha recorregut un llarg camí ple d’històries interessants i relativament desconegudes. La intenció del seminari és presentar?ne un breu panorama d’aquesta història, però posant l’èmfasi en les tasques fetes o en marxa al voltant del projecte Salvadoriana, així com debatre les perspectives de futur que la Col·lecció ofereix, tant en el camp de la recerca històrica i científica com en el camp de la comunicació i la divulgació del patrimoni científic.

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

  «junio 2023»
  LunMarMiéJueVieSábDom
     
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
    

Boletín de noticias