Cargador de la web

Conferència: Transgènics versus Etnobotànica

Cicle Territori: Reptes i Desafiaments en el segle XXI Ponents: José Pío Beltran, delegat del CSIC a València i Teresa Garnatje, directora de l’IBB Data: dimarts 9 d’abril a les 18h Lloc: Residència d’Investigadors, Carrer Hospital, 64
En el món cada dia som més habitants, i volem menjar millor i més variat, però estem en un planeta finit, on els recursos essencials per la producció alimentària com són la disponibilitat de terres o aigua són limitats, i en alguns casos exhaurits per la sobreexplotació, i a més estem davant la incertesa del canvi climàtic. Tot això fa que alguns països ja s’estiguin posicionant front aquests escenaris de manca de seguretat de proveïment alimentari, fins i tot és un aspecte que està ocupant les agendes estratègiques d’organismes internacionals. Com a contrapartida a aquest difícil escenari, tenim el món científic que de manera silenciosa però constant va avançant en la recerca de solucions, i en alguns casos ja s’albiren tecnologies que poden ser realment disruptives respecte als models productius que tenim avui en dia. És en aquest marc, que la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Delegació del CSIC a Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris han acordat col·laborar organitzant aquest primer cicle de conferencies sobre el tema. Més informació

Actualidad

Firmado el nuevo convenio del centro mixto con el acuerdo del CSIC y el Consorcio Museo de Ciencias Naturales de Barcelona.

Nuevo convenio con fecha del 10/11/2023.

Consulta aquí el convenio

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

  «diciembre 2023»
  LunMarMiéJueVieSábDom
      
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   

Boletín de noticias