Cargador de la web

IV Jornades de Conservació de Flora i Funga

Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol, tindran lloc a Olot les IV Jornades de Conservació de Flora i Funga. Les edicions anteriors s’havien celebrat a Blanes, Barcelona i Lleida. Enguany, es tractaran temàtiques relatives a l’avaluació i el diagnòstic de l’estat de conservació de la flora al nostre país, les amenaces i els riscos per a les espècies més fràgils i vulnerables i els programes de conservació i els projectes de futur, entre d’altres.

banner-flora-apaisat-2-petit-300x168Data: del 28 al 30 de novembre 2016.

Lloc: Sala el Torín, C/Roser, 19, OLOT

Comitè científic format per investigadors de diferents institucions, de l’IBB hi formen part Teresa Garnatge i Jordi López-Pujol.

Organització: Departament de Territori i Sostenibilitat, Institució Catalana d’Història Natural – Delegació de la Garrotxa, Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa – Sigma

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias