Cargador de la web

Homenaje a Joan Pellicer

Joan_PellicerAmb motiu de la concessió a Joan Pellicer del títol de FILL PREDICLECTE DE BELLREGUARD a títol pòstum, el pròxim 23 d’abril es celebrarà un acte institucional per entregar a aquest títol a les seves filles. Es farà una taula rodona al voltant del significat i valor del treball de Joan Pellicer amb la participació de Joan Vallès, membre del grup de recerca Etnobiofic  (Institut Botànic de Barcelona – Universitat de Barcelona), entre d’altres

Data: 23 d’abril

Hora: 20h

Lloc: Saló d’Actes de l’Ajuntament de Bellreguard

Podeu consultar el programa complet en el següent enllaç.

 

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias