Cargador de la web

Festival de Flor en Flor

2016-03-18_101723El Poble Espanyol de Barcelona celebrarà aquest any la primavera amb una gran festa de colors i sensacions dirigida a tota la ciutadania. DE FLOR EN FLOR és el nom del primer i únic Festival de Flors i Jardins que es fa a Barcelona i que tindrà lloc a l’emblemàtic recinte de Montjuïc.

Inclourà decoracions florals en deu espais del recinte i una llarga llista d’activitats per a tota la família: una exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais, una exposició d’aquarel·les relacionades amb el món floral a càrrec de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya, un concurs de pintura ràpida obert a nens i adults i música en directe (blues i guitarra clàssica) en diversos horaris. La programació es completarà amb una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats.

A l’estand del Jardí Botànic de Barcelona (JBB) podreu trobar informació sobre l’Institut Botànic de Barcelona (IBB), tant tríptics com plecs d’herbari d’algunes plantes mediterrànies. A més, en Miquel Veny (conservador de les col·leccions de plantes vives destinades a la recerca de l’IBB) i la Núria Abellán (responsable de les col·leccions del viver del JBB) han seleccionat algunes plantes de clima mediterrani del JBB (d’Austràlia, Sud Àfrica i California, entre d’altres) per a que formin part de l’exposició de la fira. Un cop acabada la fira aquestes plantes formaran part de la flora ornamental del Poble Espanyol.

Lloc: Poble Espanyol

Data i horaris: del 24 al 28 de març de 2016 de 11h a 18h

Preu: 6€ (residents a Catalunya) / Nens de 0 a 4 anys i socis del Poble Espanyol, entrada gratuïta.

Organització: Poble Espanyol

Col·laboradors: Gremi de Floristes de Barcelona, Jardí Botànic de Barcelona i Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

 

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

  «enero 2023»
  LunMarMiéJueVieSábDom
        
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
       

Boletín de noticias