Site Loader

Seminaris IBB: Arte y ciencia en la botánica de Chile: 300 años de descubrimientos

 

Cicle de seminaris IBB

 

Ponent: Andrés Moreira Muñoz (Pontificia Universidad Católica de Valparaíso)

Data i hora: dijous 7 de setembre, 16:00h

Lloc: Sala Salvador de l’IBB


El registre i circulació dels sabers sobre la natura modelen el paisatge cultural i configura la relació entre societat i ambient. Des de la publicació de 1714 de Louis Feuillée, Journal des observations physiques, mathématiques et botaniques (…), molt s’ha avançat en el coneixement sistemàtic, ecològic i biogeogràfic de la flora de Xile. Això ha sigut possible gràcies a la interacció entre ciència , a través dels magnífics treballs d’il·lustradors com el català Eugeni Sierra Ràfols i il·lustradores contemporànies que vinculen Jardins Botànics del vell i el nou continent.

     

Nomenclatural type catalogue

Events