Site Loader

11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic: la mirada de gènere

Setmana de la ciència 2021

Data i hora: dijous 18 de novembre, 16h
Lloc: Sala Salvador de l’IBB
Organitza: Grup EtnoBioFiC (Universitat de Barcelona, Institut Botànic de Barcelona)


La 11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic recull produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic, totes sota el denominador comú de ser testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat.

L’edició d’enguany dedicada a la mirada de gènere acull 42 sessions a 21 poblacions del territori. Dijous 18 de novembre a les 16h, i de la mà del grup de recerca EtnoBioFiC (UB – IBB), l’Institut Botànic de Barcelona projectarà els curts:

  • Floralab: Activitat de flora per a les nenes i nens de Setcases. Xavier Oliver, Teresa Garnatje, Beatriu Tenas i Elisenda Guitart, 2021
  • Dones que anaven pel món. Toni Lombarte, 2008.

Aquesta sessió de la mostra tindrà lloc en el marc de la 26a edició de la Setmana de la Ciència, un esdeveniment ple d’activitats de disseminació de la ciència arreu del territori. Adreçada a tots els públics i amb els objectius d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar vocacions científiques, la Setmana de la Ciència oferirà: jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions i tallers científics entre d’altres. Consulteu totes les activitats preparades al web de la Setmana de la Ciència.

 


Amb la col·laboració de:

Nomenclatural type catalogue

Events

  «August 2022»
  MonTueWedThuFriSatSun
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31