Site Loader

Seminari FLORAPYR sobre la flora i la vegetació dels Pirineus

Dia i hora: dijous 5 de novembre a partir de les 16 hores

Webinars online a través de la plataforma Zoom

Inscripció prèvia


Vols saber més sobre com es projecta el futur climàtic als Pirineus, com està afectant l’escalfament global als ecosistemes dels nostres cims, als recursos hídrics o com està avançant l’Estratègia Pirinenca de Canvi Climàtic?

L’Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC) organitza una sèrie de seminaris virtuals temàtics per a aprofundir sobre els impactes del canvi climàtic en els sectors més vulnerables de la nostra serralada.

Dijous 5 de novembre s’oferirà el seminari FLORAPYR sobre la flora i la vegetació dels Pirineus on hi participarà la Dra. Neus Nualart, investigadora de l’IBB, parlant de la flora amenaçada dels Pirineus.

Aquest seminari forma part del cercle de seminaris OPCC ADAPYR sobre el canvi climàtic als Pirineus. Més informació.

Post filter

Events