Site Loader

Planta’t al Botànic

1527-AF-NAT-JB-Tardor 2017-FLYER-6-digital

Celebra l’arribada de la tardor al Jardí Botànic de Barcelona! El proper diumenge 8 d‘octubre tindrà lloc el Planta’t, una jornada de portes obertes amb tallers, visites, xerrades i jocs gratuïts per a tota la família.

L’Institut Botànic de Barcelona (IBB) no podia faltar a aquesta cita i organitzem tres visites guiades per a conèixer l’Institut:

 • Visita a l’herbari BC: on podreu conèixer la col·lecció de plantes d’aquest centre de recerca. Us explicarem com es gestionen aquestes col·leccions botàniques i el seu ús en la recerca científica. Podreu aprendre el procés de premsat, muntatge, etiquetatge i conservació dels plecs d’herbari. I també us mostrarem alguns dels herbaris històrics que conserva.  A càrrec de la Dra. Neus Nualart, conservadora de l’herbari.
 • Visita als laboratoris: on podreu veure de primera mà el seu equipament i funcionament i alhora conèixer la recerca que s’hi porta a terme. A càrrec del Dr. Alfonso Susanna, investigador de l’IBB.
 • Visita al gabinet Salvador: on podreu conèixer el gabinet d’història natural de la família Salvador i la seva biblioteca. Els Salvador foren una família d’apotecaris que des de principis del s. XVII van reunir una important col·lecció d’objectes d’origen natural i artificial, amb l’objectiu de comprendre millor la natura. A càrrec de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (JBB).

Aquestes visites són de 45 minuts de durada i hi haurà tres torns al llarg del matí, a les 11h, 12h i 13h.

T’ho perdràs? No cal reservar prèviament!

Lloc: Jardí Botànic de Barcelona. Parc de Montjuïc, Barcelona

Data i horari: diumenge 8 d’octubre, de 10 a 19 h

Organització: Museu de Ciències Naturals de Barcelona amb la col·laboració de l’Àrea metropolitana de Barcelona, l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona

Més informació: http://museuciencies.cat/activitats/plantat-al-botanic-tardor_2017/ 

1527-AF-NAT-JB-Tardor 2017-FLYER-6-digital

Nomenclatural type catalogue

Events

  «December 2023»
  MonTueWedThuFriSatSun
      
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31