Site Loader

Descobreix el viver de l’IBB-JBB

El 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del IV Dia Internacional de la Fascinació per les plantes, l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) obre al públic les portes d’un dels seus racons menys coneguts: el viver.

Aquest dia, a través d’una visita guiada per experts, els assistents DSC_0051-iloveimg-resizedpodran conèixer les col·lecciones de planta viva dedicades a la investigació, les seves curiositats i el seu manteniment. Més de 700 especies de plantes de les Illes Balears, Malta, Sudàfrica o Mèxic, entre d’altres països, es conserven als hivernacles de l’IBB-JBB.
La visita tindrà una duració de 40 minuts i hi haurà dos torns, a les 11:00 h i a les 13:00 h, limitats únicament a 12 persones. No et perdis aquesta oportunitat, inscriu-te, aprèn a identificar una Femeniasia balearica i observa les flors del Cheirolophus crassifolius!

Data: Dijous, 18 de Maig de 2017
Lloc: viver de l’IBB-JBB, entrada pel Jardí Botànic de Barcelona (JBB), carrer Dr. Font Quer, 2
Preu: gratuït
Horari: 11:00 i 13:00 h
Inscripcions: cal  trucar al 93 256 22 20 (de dl a dv, de 10 a 13 h) o enviar un correu electrònic a activmuseuciencies@bcn.cat amb el nom, cognom i DNI de cada un dels assistents.

Nomenclatural type catalogue

Events