Site Loader

Conferència performativa: el que no és un arbre

A càrrec de Max Azemar

Dia: dijous 18 de maig

Hora: 17:30 hores

Lloc: Prat de l’IBB

Inscripció: maxazemar@gmail.com


Sovint, al primer capítol de les guies botàniques sobre arbres s’intenta definir què és un arbre: una tasca que hauria de ser feina dels filòsofs segons el biòleg Francis Hallé. Mitjançant una conferència performativa, l’artista Max Azemar presenta una investigació que estudia les metàfores arbòries i argumenta perquè la majoria són obsoletes. Aquesta recerca s’ha realitzat en el marc d’Art Jove Creació 2022 i en col·laboració amb La Panera de Lleida.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies