Site Loader

Biennal Ciutat i Ciència: Embolismo por soleá


per Paula Bruna


Exposició: del 21 de febrer al 26 de març

Diàleg performatiu: 24 de febrer, 19:30h

Lloc: La Capella


Per tal d’entendre com afecta el canvi climàtic als boscos, les persones dedicades a l’ecologia estudien els sons associats a les embòlies dels arbres. Aquests enregistraments sonors mostren ritmes sincopats que recorden el flamenc.

Més informació al web de la Biennal Ciutat i Ciència.

 

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies