Site Loader

VIII Trobada de Tècnics i Tècniques de Col·leccions de Ciències Naturals

Dia: dimarts 14 de febrer de 2023

Horari: de 9:30 a 17:30 hores

Lloc: Museu de Ciències Naturals de Granollers

Registre: bit.ly/VIIITrobadaTCCN


El Museu de Ciències Naturals de Granollers celebra la VIII Trobada de Tècnics i Tècniques de Col·leccions de Ciències Naturals. La trobada reunirà un cop més els professionals de col·leccions de ciències naturals, i que novament, serà una plataforma per a avançar en la millora de la gestió que en fem.
La trobada recollirà diferents ponències entre les que s’hi troben tres a càrrec de personal de l’Institut Botànic de Barcelona:

  • 13:20h. LIFE medCLIFFS: Un projecte europeu per la gestió de les espècies vegetals invasores a la Costa Brava. Neus Ibáñez, Conservadora de l’Herbari BC i Cap del Departament de Col·leccions Científiques.
  • 16:20h. La brioteca de l’Institut Botànic de Barcelona: Exemplars de Catalunya i aplicacions en la conservació. Alba Martín, Tècnica de l’herbari BC.
  • 16:40h. Flora al·lòctona de la serralada dels Pirineus: Catalogació i anàlisi. Javier Martínez, Estudiant de Biologia.

Consulta el programa complet de la VIII Trobada de Tècnics i Tècniques de Col·leccions de Ciències Naturals.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies