Site Loader

Resolució definitiva – Beca JAE Intro ICU

En el marc de la convocatòria JAE Intro ICU l’Institut Botànic de Barcelona ofereix la beca d’introducció a la recerca:
Aplicación de herramientas SIG y modelaje de nicho para ecología y conservación de insectos.

Un cop tancat el període de presentació de sol·licituds el passat 28 de maig, ja s’ha publicat la resolució definitiva d’admesos i exclosos i la correcció d’errors de la resolució de la sol·licitud de la Beca JAE Intro ICU que ofereix l’IBB.

La beca, de tres mesos de durada i amb una dotació total de 2.400€, té com a objectiu estudiar la variabilitat al llarg del temps de possibles punts crítics de vegetació estacional on els insectes migratoris poden reproduir-se a Àfrica. Durant la beca, l’alumne podrà aprendre tècniques diverses i aplicar-les a preguntes rellevants sobre ecologia i conservació d’insectes.

Es poden consultar les especificacions de la convocatòria a la Seu electrònica del CSIC així com obtenir més informació sobre aquest tipus de beca en aquest enllaç.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies