Site Loader

Descobreix el viver de l’IBB-JBB

El 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del IV Dia Internacional de la Fascinació per les plantes, l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) obre al públic les portes d’un dels seus racons menys coneguts: el viver. Aquest dia, a través d’una visita guiada per experts, els assistents DSC_0051-iloveimg-resizedpodran conèixer les col·lecciones de planta viva dedicades a la investigació, les seves curiositats i el seu manteniment. Més de 700 especies de plantes de les Illes Balears, Malta, Sudàfrica o Mèxic, entre d’altres països, es conserven als hivernacles de l’IBB-JBB. La visita tindrà una duració de 40 minuts i hi haurà dos torns, a les 11:00 h i a les 13:00 h, limitats únicament a 12 persones. No et perdis aquesta oportunitat, inscriu-te, aprèn a identificar una Femeniasia balearica i observa les flors del Cheirolophus crassifolius! Data: Dijous, 18 de Maig de 2017 Lloc: viver de l’IBB-JBB, entrada pel Jardí Botànic de Barcelona (JBB), carrer Dr. Font Quer, 2 Preu: gratuït Horari: 11:00 i 13:00 h Inscripcions: cal  trucar al 93 256 22 20 (de dl a dv, de 10 a 13 h) o enviar un correu electrònic a activmuseuciencies@bcn.cat amb el nom, cognom i DNI de cada un dels assistents.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies