Site Loader

Estudi dels materials nordafricans de la família Cistaceae de l’herbari BC

Lectura del Treball de Final de Grau (TFG) de Ciències Ambientals Data: Dilluns 13 de juliol Hora aproximada: 17h (a les 15h comencen els diferents alumnes alfabèticament) Lloc: Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona Alumna: Violeta Sans Tutors: Dra. Neus Ibáñez (Conservadora de l’herbari de l’IBB) i Dr. Ignasi Soriano (Departament de Biologia vegetal) TFG Violeta copia

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies