Site Loader

Curs Cuina i Ciència 2015

El curs Cuina i ciència neix amb la voluntat d’unir cuiners i científics per posar en comú coneixements que estan dividits entre l’àmbit culinari i l’àmbit acadèmic. El curs està principalment dirigit a professors d’escoles de cuina i professors de ciències que vulguin conèixer el món de la cuina per aplicar-lo a les seves classes. Entre el professorat d’aquest curs hi ha cuiners de renom i científics com la Dra. Teresa Garnatje (Institut Botànic de Barcelona) i el Dr. Joan Vallès (Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB).
Tipus de curs: Curs d’extensió Universitària (Títol de la Universitat Barcelona) Durada en anys acadèmics: 2 Modalitat: Presencial Centre impulsor: Facultat de Farmàcia (UB) cuina

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

    «juliol 2023»
    DlDtDcDjDvDsDg
         
    1
     
    2
     
    3
     
    4
     
    5
     
    6
     
    7
     
    8
     
    9
     
    10
     
    11
     
    12
     
    13
     
    14
     
    15
     
    16
     
    17
     
    18
     
    19
     
    20
     
    21
     
    22
     
    23
     
    24
     
    25
     
    26
     
    27
     
    28
     
    29
     
    30
     

Butlletí de notícies