Site Loader

Tot recordant l’excursió de 1917 de Pius Font i Quer al Port

El pròxim diumenge 31 de maig, el Grup de Recerca Científica Terres de l’Ebre celebra una jornada per recordar la visita de Pius Font i Quer al Massís del Port el 1917. En primer lloc hi haurà una conferencia a càrrec del Dr. Àngel Romo, investigador de l’Institut Botànic de Barcelona, sobre la figura de Font i Quer i la seva relació amb els herbaris. A continuació es reviurà l’excursió del 1917 tot passejant pels mateixos indrets on va prospectar Font i Quer. Font i Quer va publicar aquesta sortida a l’anuari de la Junta de Ciències Naturals de Barcelona. Podeu consultar-ne l’article en aquest enllaç. PIUS FONT I QUER 2015-v2 (1)

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies