Site Loader

Presentació de la tesi de Daniel Vitales

tesi

El passat 9 de març en Daniel Vitales, estudiant de doctorat de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) i del Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, va presentar a l’Aula Magna d’aquesta facultat la tesi titulada “Filogeografia, genètica de poblacions i citogenètica molecular del gènere Cheirolophus (Asteraceae, Cardueae)”. El tribunal que va valorar aquesta tesi, format per la Dra. Inés Álvarez, del Real Jardín Botánico de Madrid (CSIC), el Dr. Ernesto Pérez Collazos, de la Universidad de Zaragoza, i el Dr. Sven Buerki, del Natural History Museum de Londres, es van interessar particularment pels estudis de radiació del gènere Cheirolophus als arxipèlags macaronèsics, així com pels treballs de filogeografia i conservació de les espècies Ch. uliginosus i Ch. sempervirens del sud-oest de la península Ibèrica.

Aquesta tesi, codirigida per la Dra. Teresa Garnatje, de l’IBB, el Dr. Joan Vallès, del Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB, i el Dr. Jaume Pellicer, dels Royal Botanic Gardens de Kew (Regne Unit), va rebre la qualificació d’excel·lent cum laude i va obtenir la menció de doctorat internacional.

Podeu consultar un breu resum sobre la tesi en aquest enllaç. En un futur aquesta estarà disponible en línia.

Presentation_Tesis_v7

Autor: Daniel Vitales

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «juliol 2022»
  DlDtDcDjDvDsDg
      
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   

Butlletí de notícies