Facebook Twitter Instagram Youtube

Planta’t als BotànicsEls Planta’t als Botànics és una activitat organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona per a donar la benvinguda a la primavera i a la tardor. Es tracta d’una festa participativa amb activitats diverses, per al públic familiar (totes les edats), amb jornades de portes obertes, i activitats gratuïtes i accessibles per persones amb mobilitat reduïda. Inclou exposicions, tallers, jocs tradicionals i visites guiades, activitats pensades per a tota la família. Es realitza al Jardí Botànic de Barcelona (JBB), al Jardí Botànic Històric i a l’Institut Botànic de Barcelona (IBB).

Aquesta és una activitat emmarcada dins el programa d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans on es convida a descobrir valors interessants d’alguns espais de la Xarxa de Parcs Metropolitans, conèixer la seva vegetació, els entorns naturals i la seva història.

L’IBB hi participa amb visites guiades a la biblioteca, al laboratori, a l’herbari i a l’exposició Salvadoriana i la realització de tallers d’identificació de plantes. Durant aquests tallers s’aprenen a reconèixer els trets característics de les famílies botàniques més importants, com ara les compostes, les gramínies o les lleguminoses.

Es celebra dos cops l’any, normalment a l’abril/maig i a l’octubre/novembre. La informació d’aquestes activitats apareix a l’agenda de l’IBB i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona amb un mes d’antelació.