Facebook Twitter Instagram Youtube

Dia Internacional de la fascinació per les plantes


El 18 de maig és el Dia Internacional de la Fascinació per les Plantes i, durant la segona quinzena del mes de maig, els centres del CSIC i un gran nombre d’entitats de tot el món participen en aquesta jornada dedicada a donar a conèixer la importància de les plantes per al nostre planeta.

Organitzat sota l’empara de l’Organització Europea per a la Ciència de les Plantes (EPSO), l’esdeveniment involucra jardins botànics i centres de recerca dels cinc continents en activitats dirigides al públic general i als mitjans de comunicació relacionades amb la ciència de les plantes, l’agricultura, la conservació del medi ambient, la biodiversitat, l’educació i les arts.

L’Institut Botànic de Barcelona (IBB) participa en aquest esdeveniment oferint visites guiades a l’herbari, a la biblioteca i a l’exposició Salvadoriana, a banda d’organitzar un taller d’identificació de plantes. El Jardí Botànic de Barcelona (JBB) també hi participa oferint una visita guiada al jardí, al banc de germoplasma i a l’exposició de bonsais. La informació d’aquestes activitats apareix a l’agenda de l’IBB i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona amb un mes d’antelació.