Facebook Twitter Instagram Youtube

Visites a l’herbariL’herbari BC de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) disposa d’una sala de consulta destinada a aquells investigadors que vulguin estudiar el seu fons. Aquesta consulta queda restringida només als investigadors d’institucions científiques reconegudes.

Per a concertar la visita cal contactar amb antelació amb el conservador de l’herbari BC, la Dra. Neus Ibáñez, ja sigui per telèfon (93 289 06 11) o per correu electrònic (nibanez@ibb.csic.es). És important indicar l’objectiu de la visita i el material que es vol consultar. D’aquesta manera el personal podrà assegurar-se de la disponibilitat d’aquest material a l’herbari i tenir-lo preparat. Abans de la visita, consulteu si us plau les normes sobre les consultes in situ a l’herbari. En cas de voler realitzar mostrejos destructius consulteu la política de l’herbari en aquest tema.

L’horari de visita és de dilluns a divendres de 8:30 a 15:00. Es poden concertar sessions de treball fora d’aquest horari si es demana amb antelació.

L’estudi dels espècimens es realitzarà a la sala de consulta que està equipada amb lupes, endolls i xarxa Wi-Fi. No hi ha servei de restaurant a les instal·lacions de l’IBB ni a les immediacions, però sí màquina expenedora de menjar i begudes calentes i fredes. També es disposa d’una sala de menjador amb estris de cuina i microones.

A la pàgina de localització podeu consultar com arribar fins a l’IBB.